Inox Cleaner

Čistič nerezové oceli

  • Čistí nerezové / nerezové povrchy
  • Zanechává neviditelnou ochrannou vrstvu
  • NSF registrována v kategorii ''A7''
  • Ekonomické použití

Čistič nerezové oceli pro profesionální trh

Inox Cleaner je čistič nerezové oceli, který se ideálně hodí pro profesionály, kteří se zaměřují na údržbu nerezových povrchů. Svou vysokou kvalitou splňuje specifické požadavky průmyslového a profesionálního trhu. Díky pokročilému složení účinně odstraňuje nečistoty, otisky prstů a skvrny a zanechává za sebou ochrannou vrstvu, která zajišťuje dlouhotrvající lesk a odolnost vůči budoucímu znečištění.

Inox Cleaner je oceňován zejména pro své vynikající čisticí schopnosti. Co také odlišuje produkt, je jeho ekonomická účinnost. Malé množství tohoto koncentrovaného čističe nerezové oceli vydrží dlouho, lze tak předejít nadměrné spotřebě. To znamená nižší náklady a vyšší hodnotu za peníze.

Registrace NSF v kategorii A7

O spolehlivosti a bezpečnosti Inox Cleaner svědčí i registrace NSF v kategorii A7, faktory, které jsou zásadní pro profesionály, kteří chtějí svým zákazníkům nabídnout jen to nejlepší. Tato registrace zajišťuje, že Inox Cleaner lze použít také v potravinářském průmyslu. Registrace, která podtrhuje její kvalitu a bezpečnost.

Pro optimální aplikaci a výsledky doporučujeme kombinovat Inox Cleaner s PremTech Polské ručníky PQ. Tyto speciálně navržené utěrky posilují účinek čističe nerezové oceli a zaručují vynikající konečný výsledek. Po aplikaci je vhodné produkt vyleštit suchým Polish Towel, PQ, který zajistí dokonalý povrch bez šmouh.

Číslo položky: 600380
Obsah: 500 ML | Barva: Bílá | Baleno po 12